# 47 Pratonton Tulsa Golden Hurricane

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 47 – Tulsa Golden Hurricane 9-4 SU; 10-3 ATS

Pengambilan Fargo  download mega888 for android Walaupun berpindah ke C-USA yang lebih sukar pada musim lalu, Tulsa mengumpulkan musim yang luar biasa, pergi 6-2 dalam persidangan, memenangi Kejuaraan C-USA perdana dan mengalahkan Fresno St. di Liberty Bowl. Setelah tewas dalam dua perlawanan pertama musim ini menentang Minnesota dan Oklahoma, Badai Emas terus memenangi sembilan daripada 11 perlawanan terakhir mereka dan kebanyakan kemenangan itu tidak hampir. Melangkah ke belakang adalah kebiasaan bagi kebanyakan pasukan pertengahan utama setelah musim yang berjaya tetapi Tulsa mempunyai peluang untuk menjadi lebih baik tahun ini. Golden Hurricane mengembalikan 16 permulaan keseluruhan dan dua lagi yang merupakan bekas pemula, mempunyai jadual yang sangat terkawal dan memiliki salah satu pelatih muda terbaik dalam permainan di Steve Kragthorpe.

Returning Starters on Offense – 7 Tulsa menduduki tempat ke-39 di negara ini dalam jumlah keseluruhan dan 23 dalam menjaringkan gol dan ia benar-benar menjadi hidup di kedudukan yang berterusan, rata-rata 39 ppg dalam lima perlawanan terakhir. Pemain suku pertama Paul Smith mempunyai musim yang sangat baik dengan jarak 2,835 ela, 20 gol dan hanya enam pencegahan ketika melengkapkan 62.4 peratus hantarannya. Dia akan mencari sasaran baru kerana tiga penerima teratasnya telah berangkat tetapi tiga orang tua kelihatan menanggung beban. Turut muncul adalah juara utama Uril Parrish tetapi kedalaman adalah nilai tambah ketika Golden Hurricane membawa kembali tiga pemain yang digabungkan sejauh 1,062 ela dan 6,2 ypc. Mereka akan berada di belakang garis serangan yang hanya kehilangan satu permulaan kerana keempat-empat yang kembali semuanya adalah warga emas. Rata-rata 33.1 ppg pada musim lalu adalah yang terbanyak sejak tahun 1975 dan ia boleh menjadi lebih baik tahun ini.

Memulakan Permulaan Pertahanan – 9 Sebaik sahaja kesalahan bermain terus menerus, pertahanan bermain lebih baik. Setelah mengizinkan 30 atau lebih mata dalam empat dari lima perlawanan pertama, Tulsa membenarkannya hanya sekali dalam lapan perlawanan terakhirnya sambil menghasilkan hanya 21 ppg dalam jangka masa lapan permainan itu. Sekolah menengah adalah salah satu yang terbaik di negara ini dan dengan semua orang yang kembali, ia harus tetap menjadi kekuatan. Tulsa menduduki tempat ke-17 dalam lulus pertahanan, ke-11 dalam lulus pertahanan kecekapan dan memetik 22 hantaran, ketiga di negara ini. Ketiga-tiga pemula kembali pada linebacker yang diketuai oleh penyerang terkemuka Nelson Coleman. Keprihatinan pada unit ini adalah garis pertahanan kerana ia sering diganggu musim lalu. Pertahanan yang terburu-buru menduduki tempat ke-77 di negara ini dan jika Taufan Emas dapat mencari jalan untuk menguat di parit,

Jadual Jadual bukan persidangan sukar pada musim lalu tetapi tidak menyakitkan Tulsa untuk beraksi dalam persidangan. Tahun ini, permainan di luar persidangan jauh lebih mudah tetapi masih akan mempersiapkannya untuk permainan C-USA yang sukar. Dua perlawanan di rumah akan menjadi kemenangan mudah menentang Stephen F. Austin dan North Texas tetapi kedua-dua permainan jalan raya akan mencabar kerana menuju BYU dan Navy. Jadual persidangan dimulakan dengan perlawanan di rumah yang sukar melawan Southern Mississippi tetapi kemudian tiga minggu berturut-turut dengan sedikit rehat, yang terdiri dari satu minggu dan dua permainan jalan raya yang boleh dimenangi di East Carolina dan Memphis. Berikutan itu, di mana Barat akan diputuskan sebagai Taufan Emas menjadi tuan rumah UTEP dan melakukan perjalanan ke Houston dalam minggu-minggu berturut-turut. Mereka kehilangan Florida Tengah dari Bahagian Timur.

Anda boleh bertaruh … Walaupun menandatangani lanjutan enam tahun, Kragthorpe akan mendapat permintaan tinggi untuk sekolah yang lebih besar jika Tulsa mengumpulkan musim yang lain. Dia telah memimpin Badai Emas untuk bermain dalam dua dari tiga tahun pertamanya dan musim ini akan menjadikannya dua berturut-turut. Tulsa adalah salah satu pasukan yang paling menguntungkan di negara ini musim lalu, menang 10-3 berbanding jumlah termasuk ATS 8-0 yang sempurna dalam permainan jalan raya. Sekiranya ada satu kelemahan pada rekod penyebaran mereka baru-baru ini, itu adalah bahawa Golden Hurricane hanya 7-14 ATS dalam aksi bukan persidangan. Permainan akan sukar diliputi tahun ini kerana fakta yang sederhana bahawa mereka mungkin dinilai terlalu tinggi berdasarkan prestasi musim lalu. Ini mungkin langkah bijak untuk memberhentikan awal musim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *